Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

21 Νοεμβρίου 2016


     Κάθε χρόνο στις 21 Νοεμβρίου,έτσι και την φετινή χρονιά στην Καβαλα, ανήμερα της Εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, γιορτάζεται η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και τιμούμε την προσφορά των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων προς το Έθνος, τόσο σε περίοδο πολέμων, όσο και στην ειρήνη.

     



Επίσης φέτος ως ημερα των βετερανων αποστρατων, τιμήσαμε και τους συναδέρφους(Τχη ε.α Παμούκη Νικόλαο και Λγό ε.α Κουβαλάκη Διαμαντή) μέλη της ΕΑΑΣ  Παρ-μα Καβάλας, για την μεγάλη υπερπροσπάθεια τους, στον αυθεντικό Μαραθώνιο δρόμο της Αθήνας,  που έλαβαν μέρος και τερμάτισαν με επιτυχία.



Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


      Σας ενημερώνουμε ότι από 1/6/2016 λειτουργεί νέο κατάστημα (Στρατιωτικό Φαρμακείο) στο χώρο του νέου 424 ΓΣΝΕ με σκοπό τη καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών που επισκέπτονται το  Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα  στην Θεσσαλονίκη να λειτουργούν πλέον δύο Στρατιωτικά Φαρμακεία , ένα στο χώρο του παλαιού 424 ΓΣΝΕ (Γρηγορίου Λαμπράκη 3) και ένα στο νέο 424 ΓΣΝΕ (περιοχή Ευκαρπίας).



 Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού σας ενημερώνουμε ότι

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ του Ανχη (Ο) ε.α.Παπαβέργου Ευάγγελου

Παπαβέργος   Ευάγγελος
Ανχης (Ο) ε.α.
ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΒΑΛΑ 2015
1.     ΕΙΣΑΓΩΓΗ

        Αναντίρρητα στη κορυφή της πυραμίδας των ανθρώπινων αξιών στέκει η ελευθερία και η αξεδιάλυτα δεμένη μ’ αυτή η αγάπη για τη πατρίδα
        Για τις υψηλές αυτές αξίες , που αποτελούν και το βάθρο πάνω στο οποίο στηρίζεται το εθνικό μας οικοδόμημα , από τα πανάρχαια χρόνια ως τις μέρες μας , αδιάκοπα αγωνίζονται οι Έλληνες . Άντρες και γυναίκες , ο ένας δίπλα στον άλλο , με αλύγιστο φρόνημα , όπως στη ζωή έτσι και στον αγώνα , πορεύονται στο δρόμο του χρέους.