Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Ενημέρωση των μελών του Παραρτήματος μας από στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς

Στην ΛΑΦ Καβάλας την Τετάρτη 30-3-2016 πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη ενημέρωση από τον Περιφερειακό Σύμβουλο και την Διευθύντρια της Τράπεζας Πειραιώς στο Φάληρο πρώην ΑΤΕ καθώς και από τρία στελέχη άλλων υποκαταστημάτων της Πειραιώς της πόλης μας.
Σε γενικές γραμμές :
Το επιτόκιο στο μισθοδοτικό λογαριασμό για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι μέχρι τις 5000 ευρώ 3% και 1,80% από 5000 ευρώ και πάνω κάθε μήνα.
Προθεσμιακή κατάθεση 12 μηνών με 1 μονάδα παραπάνω από το τρέχων επιτόκιο της αγοράς καταβάλλοντας ανα μήνα ή στο τέλος του έτους.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Παράδοσης – παραλαβής της Δκσεως της ΧΧΤΘΜεραρχίας

Την Τετάρτη 23 Μαρ 2016 στο στρατηγείο της ΧΧΤΘΜ στην Καβάλα έλαβε χώρα η τελετή παράδοσης – παραλαβής της  Δκσεως της Μεραρχίας από τον αποχωρούντα Υπτγο Βασίλειο Δοκμετζόγλου στον αναλαμβάνοντα Υπγο Γεώργιο Σταματιάδη .
Στην τελετή παρέστησαν οι Αρχές της πόλεως που εκφράστηκαν με τα πλέον τιμητικά σχόλια για τον αποχωρούντα Στρατηγό αλλά και για την βοήθεια της Μεραρχίας στους φορείς της πόλεως στην αντιμετώπιση των γνωστών προβλημάτων

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Ενημέρωση προγράμματος Τράπεζας Πειραιώς για τις Ε.Δ

        Την 30 Μαρτίου του 2016 και ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί στην ΛΑΦ Καβάλας παρουσίαση του προγράμματος συνεργασίας ΥΠΕΘΑ - Τράπεζα Πειραιώς καθώς και όλων των ευεργετημάτων του προγράμματος από ειδικό σύμβουλο της τράπεζας.
         Η συμμετοχή και ενημέρωση σας είναι επ΄οφελεία σας.

Βράβευση Αριστούχων Μαθητών Γ΄Λυκειου

            Σας ενημερώνουμε ότι το χρηματικό βραβείο ποσού 320,00 Ευρώ, των τέκνων των μελών των ΤΣ (αριστούχων μαθητών Γ΄Λυκειου ) κατατέθηκαν στους λογαριασμούς ενός έκαστου όπως αυτοί δηλώθηκαν.
           Σας ενημερώνουμε επίσης ότι όσοι ει ναι κάτοχοι λογαριασμού της ΕΤΕ θα δούνε την κατάθεση τους άμεσα και όσοι είναι κάτοχοι λογαριασμών άλλων τραπεζών θα δουν το ποσό εντός 2-3 εργασίμων ήμερων από την ημερομηνία κατάθεσης.           


Προσκυνηματική εκδρομή στο Οχυρό «Εχίνος»


http://veteranos.gr/wp-content/uploads/2014/01/43293101.jpg         Την Κυριακή 10-4-2016 η ΕΑΑΣ Παράρτημα Καβάλας διοργανώνει προσκυνηματική εκδρομή στο Οχυρό «Εχίνος» για τον εορτασμό των Οχυρών
          Το κόστος του λεωφορείου κατά άτομο ανέρχεται στα 6 περίπου ευρώ.  και γεύμα εξ ιδίων σε ταβέρνα της περιοχής .Δηλώσεις συμμετοχής των μελών μέχρι 1-4-2016 και φίλων μέχρι 9-4-2016.

          Θα ληφθεί υπ' όψιν αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Λίγα λόγια για τα Οχυρά.

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Επιμνημόσυνη δέηση στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο

Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων Αξκών – Οπλιτών στους αγώνες του Έθνους, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (Ψυχοσάββατο) 5  Μαρτίου 2016, στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο  της πόλης της Καβάλας. 

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Βεβαιώσεις ΕΚΟΕΜΣ Φορολογικού Έτους 2015

 

Ο Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.Σ. ενημερώνει τους δικαιούχους της οικονομικής ενίσχυσης, ότι έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα λήψης των βεβαιώσεων για φορολογική χρήση Φορολογικού έτους 2015.
Οι ενδιαφερόμενοι εισέρχονται με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ακολούθησαν κατά τη λήψη των ετήσιων βεβαιώσεων των προηγούμενων ετών καθώς και των μηνιαίων ενημερωτικών φύλλων, ήτοι μέσω της διεύθυνσης https://bebeosis.army.gr επιλέγοντας τον σύνδεσμο ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ και χρησιμοποιώντας ως διαπιστευτήρια ταυτοποίησης και αυθεντικοποίησης τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) καθώς και τον Αριθμό Φακέλου τους.
Εκ της Δνσεως
 
http://apostolospapaparisis.blogspot.gr/


Βεβαίωση του ΜΤΣ για φορολογική χρήση

 ΠΩΣ ΘΑ ΤΥΠΩΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΤΣ
Ακολουθούν Οδηγίες