Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΧΧ ΤΘΜ 21 Μαρ 2014

    Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Μαρ 2014 στο Στρατηγείο της ΧΧ ΤΘΜ η τελετή παράδοσης-παραλαβής της Μεραρχίας από τον Υπγο Δαβιτίδη Σπυρίδωνα στον Υπγο Θωμαϊδη Δημήτριο.
    Παρέστησαν ο Δκτης του Δ΄ΣΣ Ανγος Χαλκίδης Χρήστος οι θρησκευτικές και πολιτικές Αρχές της πόλης,ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Ταξχος εα Τζατζάρης Θεώδωρος,το ΔΣ και αριθμός μελών και προσκεκλημένων.
Παράδοση-παραλαβή διοικήσεως της ΧΧ Τεθωρακισμένων (βίντεο)



Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΟΠΑΔ παράταση για τα βιβλιάρια υγείας

Την παράταση, έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2014, της ισχύος των βιβλιαρίων των εν ενεργεία ασφαλισμένων, των συνταξιούχων και των προστατευομένων μελών τους, που φέρουν τη θεώρηση του έτους 2013, αποφάσισε ο Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ-ΤΥΔΚΥ)

Δείτε από το διαδίκτυο τα διαθέσιμα ραντεβού των γιατρών του ΕΟΠΥΥ

Ηλεκτρονική πρόσβαση στη διαθεσιμότητα των επισκέψεων των γιατρών του ΕΟΠΥΥ θα έχουν από σήμερα οι ασφαλισμένοι.
Η ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ, www.eopyy.gov.gr δίνει με την επιλογή «Διαθέσιμες Ιατρικές Επισκέψεις» τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους να αναζητούν ένα συγκεκριμένο γιατρό και να βλέπουν αν ο γιατρός έχει συμπληρώσει τις 400 επισκέψεις και αν είναι διαθέσιμος.
Με ανακοίνωσή του ο ΕΟΠΥΥ καλεί για τους συμβεβλημένους ιατρούς να συνεργαστούν και να δηλώνουν τις προγραμματισμένες επισκέψεις τους, προκειμένου να ενημερώνονται οι ασφαλισμένοι για το που μπορούν να βρουν ιατρό.
Δείτε τα διαθέσιμα ραντεβού εδώ

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ετήσιες Βεβαιώσεις Οικονομικής Ενίσχυσης ΕΚΟΕΜΣ

Ο Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.Σ. εντός του πλαισίου ανάληψης δράσεων και πρωτοβουλιών με άμεσο σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη μείωση της γραφειοκρατίας, αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, ενημερώνει τους μερισματούχους του, ότι έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα λήψης των βεβαιώσεων για φορολογική χρήση, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής η οποία φιλοξενείται στον ιστότοπο του Γενικού Επιτελείου Στρατού.  Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία πατήστε εδώ. Eνώ πλήρη οδηγό με αναλυτικές πληροφορίες και οθόνες, μπορούν να συμβουλευτούν υποβοηθητικά στη διεύθυνση https://bebeosis.army.gr/images/manual_ekoems.pdf
Αρχής γενομένης απο το οικονομικό έτος 2014 (εισοδήματα χρήσης 2013) η βεβαίωση του Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.Σ. για φορολογική χρήση, θα χορηγείται αποκλειστικά μέσω της αναπτυχθείσας ως άνω εφαρμογής, χωρίς έντυπη αποστολή.
Τέλος, με την πολύτιμη συνδρομή της Δνσης Πληροφορικής του ΓΕΣ, αναμένεται να αναπτυχθεί, αντίστοιχη δυνατότητα λήψης Αναλυτικού Μηνιαίου Φύλλου Ενημέρωσης. .
Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται είναι τα παρακάτω

α. Α.Φ.Μ

β. Α.Μ.Κ.Α.

γ. Αριθμός Φακέλου Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.Σ

Όσοι εκ των συναδέλφων δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον διαδίκτυο, με τα παραπάνω στοιχεία μπορούν να έρχονται στην ΕΑΑΣ , Τρίτη και Πέμπτη 10 με 11.

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Kavala Trail Run 2014

Την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 ο Σύλλογος Χιονοδρομίας – Ορειβασίας Καβάλας πραγματοποίησε στο περιαστικό δάσος της πόλης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα ορεινού τρεξίματος με την ονομασία Kavala Trail Run.
Στον αγώνα αυτόν έλαβαν μέρος με μεγάλη επιτυχία δυο μέλη της ΕΑΑΣ Καβάλας.
Ο Τχης εα κ. Παμούκης Νικόλαος και ο Λγός εα κ. Κουβαλάκης Διαμαντής.
Ο αγώνας ήταν 13 χιλιόμετρα σε δύσκολες συνθήκες μέσα από το δάσος και οι συμμετοχές 283.


Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΑΥ 2014

ΟΣΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΑΥ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΟΥ 2014, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟ 10:00 – 12:00, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ(ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ).

ΠΕΡΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 28 ΜΑΡ 2014. ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΑΥ 2014

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΑΥ 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για επίσκεψη στη ΝΥΜΦΑΙΑ

Την Κυριακή 6 Απρ 2014, ημέρα της Μάχης των Οχυρών, το Παράρτημά μας θα διοργανώσει ημερήσια εκδρομή για απότιση φόρου τιμής για τους νεκρούς μαχητές των Οχυρών, στο Οχυρό ΝΥΜΦΑΙΑΣ.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν να το δηλώσουν στη ΛΑΦΚ ή στο Γραφείο του Παραρτήματος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΚΑΑΥ - ΠΡΑΤΗΡΙΑ

ΟΣΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΑ ΚΑΑΥ – ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΑΑΣ/ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ :

1.    ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ Φ/Α ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΕΑΑΣ.

2.    ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ Φ/Α ΤΗΣ ΑΣΤ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΚΙΟΥΧΩΝ ΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

3.    ΔΥΟ (2) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 3Χ3 ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

4.    ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ε.α. ΑΞΚΟΥ.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Η ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΚΑΑΥ